Wedstrijdkleding

De kleuren van onze vereniging zijn oranje/zwart. Het t-shirt is oranje en wordt door één van de speelsters (of ouders) gewassen. Dit gebeurt om toerbeurt en wordt bijgehouden door de trainsters. De shirts worden ter beschikking gesteld door een sponsor.

Het rokje is zwart en dient zelf aangeschaft te worden. Het betreft een tennisrokje met een vast broekje eronder. We hebben een overeenkomst met Sport 50-one uit Bergeijk voor een rokje van het merk Reece. De prijzen zijn als volgt:

  • kindermaten: € 23,50 incl. BTW
  • volwassenmaten: € 25,50 incl. BTW.

Een tennisrokje van een ander merk volstaat ook, mits het zwart is. Meld er even bij dat je lid bent van KV Eyckelkorf.

Het is de bedoeling dat je zwarte sokken draagt. Sokken met een wit korfballogo zijn eventueel te verkrijgen bij Jeku Sport te Hapert. Dit is echter niet verplicht.

Voor de binnencompetitie zijn gymschoenen met zolen die niet afgeven op de vloer verplicht en voor de buitencompetitie voetbalschoenen of speciale korfbalschoenen geschikt voor op gras.

Trainingspak/trainingsjack
In het seizoen 2014 – 2015 is de hele club in het nieuw gestoken! Alle spelende leden hebben een nieuw trainingspak gekregen en de leden van de wandelclub een trainingsjack. Deze trainingspakken en –jacks blijven in eigendom van de vereniging.
Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het trainingspak of -jack gewassen en in goede staat ingeleverd te worden bij Yvonne Kuijlaars. Als het pak / jack te klein is geworden dan graag een berichtje naar het bestuur zodat we hier een oplossing voor kunnen vinden.