Clubactiviteiten


Korfbalvereniging Eyckelkorf kent door het hele jaar door diverse activiteiten.
Zo organiseren wij onder andere verschillende activiteiten om kinderen kennis te laten maken met de korfbalsport.

Schoolkorfbaltoernooi
Ieder jaar organiseren wij samen met de andere korfbalverenigingen van gemeente Bergeijk de jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Kinderen van alle basisscholen (groep 3 t/m 8) uit gemeente Bergeijk zijn van harte welkom!

Vriendjes en vriendinnetjes training
Naast het schoolkorfbaltoernooi wordt ieder jaar een vriendjes en vriendinnetjes training gehouden. De leden van de E- en D-jeugd mogen hun vriendjes en vriendinnetjes een keer meenemen naar de training en kunnen laten zien hoe leuk korfbal is!

 

Daarnaast hebben we nog enkele jaarlijks terugkerende activiteiten voor onze leden:

 

Dagje uit/diverse teamactiviteiten
Ieder jaar gaan we met de jeugd een dagje weg. Deelname is vrijwillig.

 

Per team worden er daarnaast nog diverse activiteiten georganiseerd. Dit kan een toernooi zijn of iets met sinterklaas. Aan het einde van het seizoen vindt er een teamuitje plaats.

 

Eetfestijn
In januari houden we ons jaarlijkse eetfestijn. Diverse sponsoren zorgen dan voor een lekker gerecht, ook houden we een loterij met aansluitend een knallend feest.

 

Mixtoernooi

Eenmaal per jaar organiseren we voor alle leden en hun familie een mixtoernooi. Dit kan zijn op het sportpark met aansluitend een barbecue of in de sporthal met aansluitend de frietkar van onze sponsor D’n Bol.


Grote clubactie & Rabo Clubkascampagne.

In oktober doen we als vereniging mee met de Grote Clubactie. Ook doen we mee met de Rabo Clubkascampagne. Beide activiteiten zijn bedoeld om onze clubkas te spekken.