Wedstrijdkleding


De kleuren van onze vereniging zijn oranje/zwart. Het t-shirt is oranje en wordt door één van de speelsters (of ouders) gewassen. Dit gebeurt om toerbeurt en wordt bijgehouden door de trainsters. De shirts worden ter beschikking gesteld door een sponsor.

 

Het rokje is zwart en dient zelf aangeschaft te worden. Het betreft een tennisrokje met een vast broekje eronder. We hebben een overeenkomst met Sport 50-one uit Bergeijk voor een rokje van het merk Reece.

 

Een tennisrokje van een ander merk volstaat ook, mits het zwart is. Meld er even bij dat je lid bent van KV Eyckelkorf. Daarnaast is het de bedoeling dat je halfhoge zwarte sokken draagt.

 

Voor de binnencompetitie zijn gymschoenen met zolen die niet afgeven op de vloer verplicht en voor de buitencompetitie voetbalschoenen of speciale korfbalschoenen geschikt voor op gras.

 

Trainingspakken en sporttassen

Bij aanvang van seizoen 2020 - 2021 is de hele club in het nieuw gestoken! Alle spelende leden hebben een nieuw trainingspak gekregen. Deze nieuwe trainingspakken zijn deels gesponsord door Administratiekantoor J. Hoeks & Woonstudio Daris. De trainingspakken blijven in eigendom van de vereniging. Ook is er de mogelijkheid om een sporttas met logo van KV Eyckelkorf te bestellen bij Sport 50-one.